• Facebook
  • Social
  • Twitter

Seniora Platschefer till K21 Entreprenad AB

K21 Entreprenad AB grundades 2012 och verksamheten är förlagd i huvudsak till Krokslätts Fabriker i Mölndal men vi har även filialkontor i regionen. Företaget har tagit sitt namn efter den 15000 kvadratmeter stora kontorsbyggnaden K21 som uppfördes i området på uppdrag av Husvärden. Detta uppdrag som totalentreprenör med ansvar för projekt- och projekteringsledning för Husvärdens nya kontorsbyggnader och med resterande projekt i området platsar K21 bland Västsveriges största och mest uppmärksammade byggprojekt.

Vårt motto är produktion utan kompromisser. Vi är övertygade om att det inte finns några genvägar till kvalitet och vi tror på genuina värderingar som skapar stolthet för det vi byggt. Det innebär att vi gärna är rådgivare i planeringsfasen, ser vikten av noggrannhet och kontroll under bygget och alltid levererar vad vi lovat. Det här en krävande men nödvändig arbetsprocess för att både kunden och vi själva ska bli nöjda och stolta över slutresultatet. Byggprojekt innebär stora kapitalinsatser där finansiella, mentala och estetiska värden står på spel. Vår roll är att lotsa kunden genom hela processen, ge råd om förbättringar och så långt som möjligt garantera ett lyckat resultat. Genom projektanpassade arbetsmetoder och skicklig personal kan kunden lita på att få trygghet genom hela byggprocessen.

Seniora Platschefer Bygg sökes omgående till K21 Entreprenad AB och med lång bevisad erfarenhet av stora byggnadsprojekt som hotell, konferenscenter etc. 

Detta är ett prestigeuppdrag och kommer bli en av staden Göteborg flera nya stadssilhuetter. Jag uppmanar personer som söker eller funderar på ett nytt steg på ”karriärtrappan” att kontakta mig för vidare information. Jag betonar att detta är ett uppdrag / anställning som är mycket krävande varför det bör locka de främsta i branschen som därtill vill anta utmaningen. 

Som bekant bygger bolaget Nordic Choice (PetterStordalen) nya hotell på Mölndalsvägen vilket därmed är en kvalitets-och. kompetensstämpel. Up for it?

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande CV samt personligt brev tas emot via vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-05-15