• Facebook
  • Social
  • Twitter

Mjukvaruutvecklare till Sigma! Ett mera fokuserat konsultbolag! Läs...

Varför Sigma?

På uppdrag av vår kund Sigma Technology Development söker Onehire nu en / flera mjukvaruutvecklare till verksamheten i Göteborg med fokus på fordon. Företaget är ett av Sveriges största konsultföretag och verksamma inom en rad olika tjänsteområden som ex Telekom, Fordon, Energi och Life science. Företaget har därtill en global verksamhet i Europa, Asien och USA. Vi söker nu dig som vill ta nästa steg steg i karriären och bidra till utvecklingen av framtidens elektronik och mjukvara för kunder inom fordonsindustrin. Kanske är du låst i ett tråkigt uppdrag eller känner att du inte får den uppskattning du önskar hos din arbetsgivare - rentav är du en i mängden? 

Konsultrollen

Sigma sätter fokus och ljuset på dig då du är det mest värdefulla företaget kan erbjuda. Affärsområdet är en tight enhet där alla blir sedda av dess erfarna och proffsiga konsultchefer och en ständig karriärutveckling är en viktig attraktion för att ständigt sträva efter att bli bäst. Nu söker Sigma dig som är erfaren C/C++ utvecklare inom fordonsindustrin. Du kommer att arbeta med utveckling av inbyggda system i fordon som konsult hos någon av dess kunder i Göteborg.För att möta den ökande efterfrågan hos Sigmas konsulttjänster ser vi nu möjligheten att rekrytera ett flertal utvecklare till dess huvudkontor i Göteborg. Du har ett stort intresse för programmering och har arbetat med C/ C++ i och med fördel Simlink därtill agil utvecklingsmiljö Scrum. Arbetet sker som konsult i en internationell miljö och involverar:

– Hybrid/Elfordon
– Aktiv säkerhet
– Autonoma fordon
– Telematik/infotainment
– 5G

Tjänsten innebär mycket sociala kontakter samt stor delaktighet i övriga områden inom produktutveckling så som test, dokumentation och att delta i projektmöte

Du är civil/högskoleingenjör eller motsvarande och har minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling bakom dig. Som person är du nyfiken, uthållig och trivs med att arbeta självständigt där det krävs eget initiativtagande. Du är van vid att leverera uppsatta mål i tid och erfarenhet av konstruktiv problemlösning. Vår kund erbjuder ett spännande arbete i en framtidsbransch med goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt nyfiken som person. 

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2018. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet och flyg samt telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång. Sök idag!

Stämmer tjänsten överens med dig och din profil? 

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande CV samt personligt brev tas emot via vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-10-16