• Facebook
  • Social
  • Twitter

Teknikkunnig BackOffice till P Dahl Elektronik & Data AB

Teknikkunnig BackOffice-Ansvarig till marknadsledande P Dahl Elektronik & Data AB

P Dahl Elektronik & Data AB konstruerar, tillverkar och utvecklar elektronik / styrsystem till hissar. Idag Sveriges ledande aktör på marknaden med en stadigt växande kundkrets runtom i Europa. Företaget har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år varit ett av Europas största leverantörer och tillverkare av hisselektronik. Med gedigen kunskap av hissystem och erfarna tekniker kan företaget erbjuda dess kunder kompletta och färdigkonfigurerade hissar av hög kvalitet.

Företaget har sitt huvudkontor i Mölndal med ca 25 anställda därtill är all produktion även koncentrerad där vilket innebär korta kommunikationsvägar och som även resulterar till snabba omställningar och nya anpassningar för varje unik kund där vilket innebär korta kommunikationsvägar och som även resulterar till snabba omställningar och nya anpassningar för varje unik kund. Nu söker företaget en BackOffice-Ansvarig som skall bidra med säkerställande av leverans genom att vara en viktig länk mellan Produktionen och Säljteamet därtill säkerställa korrekt dokumentation och även vara behjälplig med tekniska frågor från externa kunder.

Rollen som BackOffice-Ansvarig

Som Ansvarig för företagets BackOffice har du en viktig funktion att fylla i bolaget då du skall vara länken mellan Produktion och Sälj. Du kommer att arbeta i vår leveransgrupp bestående av Produktionschefen, två Arbetsledare samt Säljteamet. Din roll kommer att vara dels som en kund och -säljadministratör men tjänsten betonar vikten av att stötta Säljteamet med dels administrativa uppgifter som teknisk beredning, dokumenthantering, granska orderinnehåll enligt tydliga rutiner för att leverera marknadens bästa produkt till kunderna.  

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande teknisk tjänst och önskvärt från samma bransch. För att lyckas i rollen bör du ha lätt för att uttrycka dig tydligt och vara noggrann samt kravställande i all kommunikation dock med förståelsen för att verksamheten och bolagets processer måste fortgå. Stor betoning på teknik därtill intresse för teknikutveckling. Vidare är du en trygg person som kan hantera en affärsverksamhet där många intressenter ställer olika krav och det är just där vi betonar lugnet, förmågan att prioritera och den goda förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Tjänsten behöver tillsättas Q4 2018.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida.

Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting.

Onehire AB- din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2018-10-02