• Facebook
  • Social
  • Twitter

Projektledare Energi & Miljö (IOT) inom Fastighet sökes

Om vår kund

Vår kund arbetar med morgondagens lösningar för intelligent infrastruktur (IOT), hållbar miljöteknik och energieffektivisering inom fastighetsutveckling. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande uppgifter och givetvis erfarenhet från fastighetsbranschen. Vår kund fokuserar stort på energioptimering för inomhusklimat genom att samordna fastigheters system med hänsyn till inomhustemperatur, luftkvalitet och lagringsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för att leda projekt inom fastighetsautomation och energieffektivisering. I rollen som projektledare har du ett helhetsansvar kring planering, resursfördelning samt för genomförandet samt avslut. I arbetet ingår tid- och resursplanering, löpande avstämningar, besiktningar samt ekonomisk hantering i projekten. 

Din profil

Du har troligtvis en högre akademisk utbildning (motsvarande ingenjör) samt längre arbetslivserfarenhet inom området.För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad i energi- och miljöfrågor, drivande och resultatinriktad. Du har en analytisk förmåga och kan fort orientera dig i nya utmaningar/situationer för att ta beslut om lämplig åtgärd. Vidare kan du planera, administrera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt driva flera projekt parallellt. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att leda projekt inom området energi. Stämmer tjänsten överens med dig och din profil? Sök idag!

Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Tjänsten behöver tillsättas Q2 2019.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida.Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting.

Onehire AB- din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-03-07