• Facebook
  • Social
  • Twitter

Arbetsledare Trädgårdsanläggning sökes till WEFIX Trädgård AB

WEFIX erbjuder privatpersoner tjänster inom anläggning och underhåll av utemiljöer. Vi erbjuder även ett brett sortiment utav mer kvalificerade trädgård- och anläggningstjänster inkluderat bland annat plantering, stensättning, dränering och trädfällning. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och företag. WEFIX är ca 35 anställda och verkar i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Till WEFIX söker vi nu en Arbetsledare inom trädgårdsanläggning (anläggning och utemiljö) vars uppgift blir att driva, kvalitetssäkra och koordinera det dagliga arbetet i produktionen avseende anläggningsarbeten, trädgårdsanläggning, samt andra förekommande projekt i entreprenadform. Tillsammans med våra medarbetare ser du till att garantera hög kvalitet i utförandet och valet av arbetsmetoder.

Rollen är i huvudsak att driva projekt framåt genom att instruera personal, samordna, koordinera och följa upp projektens genomförande samt föra dialog med kund och medarbetare. I tjänsten ingår arbetsledning över ca 8-15 medarbetare fördelade på 7–8 team. Du förväntas ta ansvar för resultat avseende kvalitet, kundnöjdhet och ekonomiskt resultat. 

Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform och har fullständig kunskap inom trädgårdsanläggning (marksten, stensättning, dränering, murbyggnation mm).Tidigare meriter från trädgårdsbranschen är premierande. För att kunna kvalitetssäkra utförande och genomföra en god planering krävs gedigna och fullständiga kunskaper om både arbetsmetoder och förväntad kvalitet på resultatet. Dessutom ser vi att du tidigare har arbetat i en arbetsledande roll med erfarenhet av både administration, beräkningar och entreprenader inom trädgård och anläggning. Du trivs i högt tempo och är rak och tydlig i din kommunikation.

Du kommer att vara en viktig länk mellan produktionen och företagets ledning och i dina arbetsuppgifter ingår planering, uppföljning, besiktningar, sammanställning av fakturaunderlag och kvalitetssäkring. Du tryggar att arbetet genomförs i enlighet med beställarens förväntningar avseende både tid och kvalitet. I rollen ingår många interna och externa kontakter med exempelvis beställare, underentreprenörer, leverantörer och kollegor. Kunderna och projekten som du ansvarar för finns i stor-Göteborg

Hög servicenivå till kund är självklart för dig därtill stort ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet. Vi tror också att du för att ha framgång i rollen behöver vara en trygg person som på ett naturligt sätt kan motivera dina medarbetare i din omgivning och skapa känslan av delaktighet.

För rätt person erbjuder vi en anställning i ett av branschens ledande företag i regionen med en framgångsrik verksamhet och kompetenta medarbetare. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammans nå satta mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse samt förmåga att effektivisera produktionen som ett led i att öka verksamhetens lönsamhet. Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Du har givetvis god datavana och B körkort. Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Tjänsten behöver tillsättas Q4 2017.

Välkommen med din ansökan!

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida.Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2017-09-12