• Facebook
  • Social
  • Twitter

Good Economy växer och söker en till Redovisningskonsult!

Om Good Economy 

För att driva ett framgångsrikt företag behövs såväl goda rutiner som bra verktyg. Allt för att skapa en fungerande och välmående ekonomi i bolaget. Idag har vi kunder i ett flertal orter runtom i Göteborgsregionen. Oavsett verksamhet eller bransch du verkar i så hjälper Good Economy både små och medelstora företag med allt från löpande redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisning och skatterådgivning. Idag har vi över 400 kunder som sover gott om natten och har mer tid över till annat. Nu söker vi nästa medarbetare till vårt kontor i Göteborg. Läs gärna mer om oss på www.goodeconomy.se Som Redovisningskonsult är du vårt ansikte utåt mot, och ansvarar för, ett antal kunder i olika branscher. Du blir en viktig nyckelperson som bistår våra kunder att utveckla sina affärer och bli framgångsrika genom ansvarsfull konsultation, professionell rådgivning och praktiskt ekonomiarbete med lönsamhet och trygghet i fokus. 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att förvalta och utveckla befintliga såväl som nya kundrelationer vilket medför att du har mycket kundkontakt. Rollen som Redovisningskonsult innebär stor frihet men också stort ansvar, du arbetar självständigt och flexibelt men alltid med kundens intresse som första prioritet. I din tjänst ingår nedan arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning/bokföring
  • Bokslut
  • Deklarationer
  • Ekonomistyrning
  • Lönsamhetsanalys
  • Skatterådgivning

Kunskaper inom Office-programmen är en självklarhet samt goda språkkunskaper inom svenska och engelska. Erfarenhet från Fortnox är önskvärt och en auktorisation är givetvis mycket meriterande dock ej ett krav. Vi erbjuder våra anställda goda villkor, utbildningar och friskvård i form av återkommande besök till våra kontor som del av vår tro på våra anställdas välbefinnande. 

Din profil 

Vi söker dig som har minst 4 års relevant erfarenhet av att arbeta med redovisning och gärna på en redovisningsbyrå. Du är van att självständigt arbeta med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer och har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Som person är du noggrann, social och affärsinriktad med stor känsla för service. Du har lätt att skapa nya relationer likväl som bibehålla befintliga och drivs av att ha mycket kundkontakt. Du är en teamplayer som både kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor. Då bolaget är i tillväxt söker vi dig som inte är rädd att ta egna initiativ och tänka proaktivt. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med flera olika kunder samtidigt och tycker om att jobba strukturerat i rutiner men utgår alltid från en nytänkande infallsvinkel. Om du vill vara med i företagets fortsatta expansion och satsning i Göteborgsregionen och känner dig inspirerad av att ta nästa steg i karriären sök omgående till oss! Tjänsten behöver tillsättas under hösten 2017. Varmt välkommen med Din ansökan!

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire AB- din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2017-09-09