• Facebook
  • Social
  • Twitter

Redovisningsekonom sökes omgående till fastighetsbolag i Göteborg

Vår kund har sitt huvudkontor i Göteborg och behöver nu förstärka med en ny redovisningsekonom. 

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär traditionellt redovisningsarbete som löpande redovisning, kundreskontra, bokslut, rapportering samt avstämningar. Fokus givetvis mot redovisning avseende fastigheter och förvaltning. Vi hoppas att din erfarenhet och kompetens kommer att innebära ett kontinuerligt förbättringsarbete avseende företagets ekonomifunktion. Du kommer att utföra ekonomiska utredningar och tillhandahålla analyser samt deltaga vid olika möten som berör verksamheten. Goda kunskaper om deklarationer är en merit. Erfarenheter inom aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag och enskild firma är även detta en merit.

Din profil

Vi önskar att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete inom löpande redovisning. Du har även erfarenhet av att arbeta inom ett eller flera olika affärssystem (önskvärt SAP) samt besitter goda Excel-kunskaper. Vi söker en person som är exceptionellt noggrann, van vid att ställa krav och att arbeta i en ibland tidspressad miljö. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och är van vid att arbeta i en dynamisk miljö. Stort fokus lägger vi på individens kompetens men som ett fotbollslag presterar vi allra bäst som ett sammansvetsat team med olika färdigheter och erfarenheter. Vi förväntar oss en person som är nyfiken till sin natur och som vågar och vill ställa frågor till sin omgivning. Tjänsten behöver tillsättas Q1 2020.

Om Onehire 

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire AB- din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-10-15