• Facebook
  • Social
  • Twitter

Platschef / Arbetsledare Bygg till K21 Entreprenad AB

Om K21 

K21 Entreprenad AB erbjuder ett professionellt jobb som Platschef  i Göteborg med omnejd. Det skall nämnas att kraven är högt ställda. K21 har många byggprojekt inom såväl nyproduktion, ombyggnation, tillbyggnad och som Platschef är du en nyckelperson i företaget. 

Vi har i uppdrag att tillsätta en till Platschef för K21 och uppdraget är långsiktigt, tydligt kravställt och noggrant definierat. Tiden är ej en kritisk faktor. Företaget är ett sällsynt välskött, växande, diskret och professionellt bygg - och fastighetsföretag som agerar och verkar men utan behov av uppmärksamhet. Företaget har vuxit kraftigt på kort tid och har flera pågående samt kommande projekt som varierar från kontorsfastigheter, hotellbyggnationer och bostäder. Har du stannat i din utveckling eller i din rådande position eller vill ta steget upp och till en arbetsplats bestående av handplockade proffs och med egna projekt att ta ansvar för? Hör då av dig för ett inledande samtal. Läs mer på www.k21.se och tveka inte att höra av dig! 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för kunduppdraget hela vägen från erhållet projekt till överlämnandet till beställaren. Du ansvarar för att skapa en arbetsplats för projektets genomförande, räkna på och presentera en trovärdig tidsplanering samt driva och noggrant följa upp projektets status såväl ekonomiskt som kvalitetsmässigt. Som Platschef leder du och fördelar arbetet i samråd med övriga i projektteamen. Respektive projektteam består av arbetsledare, entreprenadingenjörer och upphandlare. Det är din uppgift att kvalitetssäkra och utveckla interna processer avseende säkerhet, miljö och leverans. Du deltar och driver bygg - och projektmöten tillsammans med ansvarig arbetschef och har kontinuerlig kontakt med berörd beställare.

Din bakgrund

Vår kunds absoluta krav är att du måste ha flera års professionell och relevant erfarenhet av byggarbetsledning som Platschef. Du har gärna en examen som Byggnadsingenjör och är byggtekniskt överlägset kunnig. Du är prövad som en god ledare / chef och duktig på att organisera det dagliga arbetet och är prestigelös i vad som kan krävas av dig. Du måste  utförande eller budget. Du behöver vara driftig i planer. Vi behöver en Platschef som står stabilt när det blåser hårda vindar och en ledare att känna tilltro till i osäkra stunder. Är det du? Sök då tjänsten redan idag! Vi har i uppdrag att fylla organisationen med fler Platschefer Bygg och / eller Arbetsledare för K21 Entreprenad AB i Göteborg. Uppdraget är långsiktigt, tydligt kravställt och noggrant definierat. Vi söker dig med passion för yrket och ser en anställning som något betydelsefullt och bidragande till fortsatt tillväxt. K21 skiljer sig markant mot "marknaden" och vill du veta hur och varför kontakta oss gärna!

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande CV samt personligt brev tas emot via vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-02-17