• Facebook
  • Social
  • Twitter

Senior Projektledare Bygg till massivt växande bolag inom branschen!

Vår Kund är nu i en mycket expansiv fas och inom de kommande åren kommer det att investeras mycket i egna projekt i Göteborg och Sverige med omnejd. Som Byggprojektledare har du ett stort ansvar för företagets byggverksamhet och för hela genomförandet. Din kunskap och kompetens både byggnadstekniskt och affärsmässigt är direkt avgörande för framgång och goda resultat.

Bakgrund & Profil

Vi kräver att du som lägst har en treårig högskoleutbildning med inriktning bygg och har 5–7 års relevant erfarenhet och gärna i en ledande befattning (t.ex. platschef, byggledare, projektledare). Du behöver rutin från större byggprojekt (i storleksklass 30–500 mkr). Önskvärt inom nyproduktion och ombyggnadsprojekt på beställarsidan. Vi bygger på den förutsättningen att du är professionellt affärsmässig, rak och tydlig i din kommunikation och har en stark förmåga att bygga goda relationer med såväl medarbetare som med kunder. Du måste vara strukturerad, nyfiken och målmedveten. Du behöver kunna skapa dina egna rutiner och strukturer då företaget förlitar sig på din erfarenhet och erfarenheter i ryggsäcken.

Det är viktigt att du har ett synligt driv och en vilja att lösa uppgifter oavsett vad det handlar om samt dedikerad dina uppgifter och ditt val av karriär. Krav med kunskaper inom arbetsmiljöfrågor (BAS U, BAS P) och godkänd som kontrollansvarig enligt PBL nivå K gäller. Därtill behöver du ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB, ABT).

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden

Som Byggprojektledare ansvarar du för upphandlingar, egen projektbudget, resultat och givetvis genomförandet ändå till mållinjen. Vi ser gärna att du vill vara del av en växande verksamhet och om du ser långsiktigt på din karriär och utveckling. Kunden har fokus på att göra allt bäst möjligt. Inte snabbast möjligt. Bolaget är entreprenörsdrivet så ett starkt eget engagemang, initiativkraft och prestigelöshet är fundament för att platsa in hos vår Kund. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök gärna omgående då intervjuer hålls löpande! Välkommen med din ansökan! Tjänsten behöver tillsättas senast under Q4 2019.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande CV samt personligt brev tas emot via vår hemsida. Onehire AB arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-10-16