• Facebook
  • Social
  • Twitter

Inköpare Bygg sökes till Göteborg!

Är du en karriärmedveten individ som vill utvecklas och växa inom en inköpsorganisation vid ett framgångsrikt bygg - och fastighetsbolag med placering i Göteborg? Du kommer att rapportera till bolagets inköpschef samt till produktionschefer / platschefer ute i verksamheten som är förlagd i västra Sverige. 

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare kommer du att ansvara för inköp av material och tjänster mot pågående projekt inom byggnation / anläggning av varierad storlek, komplexitet och tidslängd. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt och agera koordinator för själva produktionen. Du kommer även att arbeta med upphandlingar av avtal med såväl leverantörer som underentreprenörer samt utföra beredningsarbete och skapa professionellt kalkylunderlag. Du kommer därtill att hantera eftermarknad samt säkerställa ett korrekt överlämnande av slutprodukten. Det kan exempelvis gälla leveranstid, leveransomfattning samt kvalitet. Det ingår också i arbetsuppgifterna att arbeta aktivt med inköpssystemet och få fram rapporter och löpande sammanställa statistik till ledning och inköpschef. 

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en målmedveten, nyfiken och handlingskraftig person. Vi söker dig som visar en grym attityd (positiv sådan givetvis) till ditt arbete . Du har förmågan att hantera olika typer av människor och situationer, är övertygande i din argumentation och kommunikation. Vi hoppas att du är en person som uppmärksammar förbättringsmöjligheter, drivs av lönsamma affärer och har ett naturligt anlag för ordning och reda. Stenkoll på ditt arbete med andra ord. Kvalifikationer vi söker:

  • Högskoleexamen inom Bygg / Civilingenjör
  • Erfarenhet av relevant inköp - och administrativt arbete 
  • Mycket goda Excel kunskaper och datorvana
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridik, bygglagstiftning, säkerhet och miljö
  • God förhandlingsvana, anbudshantering och riskhantering
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För tjänsten kommer personliga egenskaper att väga tungt i vårt urval. Tjänsten behöver tillsättas omgående under Q3 2017. Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Välkommen till en ny karriär!

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2017-08-29