• Facebook
  • Social
  • Twitter

The best SW-Test Engineer Embedded Systems to the Auto-cluster

Our Client and your career...

På uppdrag av vår kund söker Onehire nu en komplett Testingenjör till kundens verksamhet i Göteborg. Företaget är ett av Sveriges största konsultföretag och verksamma inom en rad olika tjänsteområden som ex Telekom, Fordon och Försvar. I över 20 år har företaget arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Företaget har därtill en global verksamhet i Europa, Asien och USA. Vi söker nu dig som vill ta nästa steg steg i karriären och bidra till utvecklingen av framtidens elektronik och mjukvara för fordons- och telekomindustrin.

Main duties

Du kommer att arbeta som Testingenjör inom fordonsindustrin med uppdrag att testa samt verifiera elektronik och mjukvara (inom inbyggda system). Arbetsuppgifter vanligt förekommande är att skriva testspecifikationer, utföra tester samt sammanställa dokumentation. Tjänsten kräver stor noggrannhet, starkt resultatfokus och ett analytiskt sinne. Vi ser gärna att du har ett naturligt intresse och fallenhet för elektronik, mjukvara och fordon. Testningen sker främst i labbmiljö. Arbetet ställer krav på din kommunikationsförmåga i samarbete med leverantörer därtill SW- och HW-ansvariga i en internationell miljö.

Is this you?

Utbildningsnivå är civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av inbyggda system samt elektronik- eller mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom fordon - och / eller telekomindustrin. 

Som person är du nyfiken, uthållig och trivs med att arbeta självständigt där det krävs eget initiativtagande. Du är van vid att leverera uppsatta mål i tid och erfarenhet av konstruktiv problemlösning. Vår kund erbjuder ett spännande arbete i en framtidsbransch med goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt nyfiken som person.

About Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire AB- din rekryteringspartner.

 

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-02-18