• Facebook
  • Social
  • Twitter

Projektledare Bostad till ett av Sveriges största bygg & fastighetsbolag

Vår kund

Vår kund är ett av Sveriges största bygg - och fastighetsbolag samt utvecklare av bostäder. Nu söker vår kund en Projektledare Bostad / Bygg för bostadsutveckling i Göteborg. Vår kund kan erbjuda dig ett varierat arbete med stimulerande projekt, professionella kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. 

Arbetsuppgifter 

Som Projektledare är du ansvarig för projektets genomförande vilket innebär samtliga moment som detaljplan och markförvärv till projektavslut (därtill eftermarknad). Du är vår kunds ansikte utåt mot kunder, myndigheter, konsulter och anställda. Du ansvarar för att driva projektet i enlighet med investeringsbeslut och ansvarar för projektets lönsamhet och resultat. Du garanterar också ett gott samarbete mellan samtliga inblandade parter därtill deltar aktivt i områdets ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Du är önskvärt högskoleingenjör / civilingenjör (eller motsvarande) och har cirka 3 –  4 års erfarenhet av bostadsutveckling i större omfattning. Vi önskar att du har erfarenhet från planerings- och byggprocesser och av att leda projekt med givna resurser. Du har ett strukturerat och övergripande arbetssätt och agerar självständigt där lönsamhet, affärsmässighet och ekonomi är viktiga faktorer. Du är kundorienterad och resultdriven och aktivt bidrar till vår kunds kontinuerliga förbättring – och förändringsarbete.

Vill du göra en spännande karriär med fokus på egen och gemensam utveckling och trivs i en stor organisation med lokala förankringar landet runt så skall du söka denna tjänst. Hos vår kund blir du en viktig pusselbit i att utveckla framtidens hållbara samhälle som rör både miljö och sociala frågor genom arbetet inom bostad, bygg och anläggning. Vi arbetar med löpande urval så sök snarast möjligt. Notera att tjänsten kan stängas innan sista ansökningsdatum.

Tjänsten är på heltid och behöver tillsättas omgående under Q1 2018. Välkommen till en ny karriär!

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner.

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2018-01-11