• Facebook
  • Social
  • Twitter

Byggchef sökes till Göteborg och västra Sverige

I rollen som Arbetschef 

Vår kund är ett av Sveriges största Byggföretag och verksamma i över 30 orter i landet. Nu sökes ytterligare en 

Arbetschef 

för omgående anställning. Detta för att möta marknadens ökade förfrågningar av företagets tjänster. Placering i Göteborg och ansvar som sträcker sig över västra Sverige. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera direkt till bolagets VD. 

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att ansvara för ett flertal projekt som bolaget driver i västra Sverige med fokus kring Göteborg. Du kommer att ansvara för att produktionsmässiga mål uppnås i enlighet med bolagets åtaganden och visioner. Erfarenhet från nybyggnadsproduktion, renovering, projektering, upphandling och projektstyrning är alla viktiga delar för att lyckas hos vår kund.

Som Arbetschef har du personal- och budgetansvar vilket kräver att du är bekväm med frågor rörande personal, fackliga frågor och ekonomiskt ansvar. Du är en erfaren ledare och en förebild för din personal och agerar för att bolagets mål och att verksamheten bedrivs i enlighet med bolagets värderingsgrund och företagskultur. En viktig del av tjänsten är att övriga medarbetare i företaget ges rätt förutsättningar för att lyckas i sina respektive roller. Vår kund arbetar aktivt med att vara en förebild som arbetsgivare där det finns ytterst goda karriärmöjligheter och en attraktiv lönemodell. 

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på högskolenivå (gärna civilingenjör) samt flerårig erfarenhet av motsvarande position (avseende ansvar och arbetsuppgifter). Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi och fastighetsförvaltning. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna visa på lång erfarenhet från nybyggnadsproduktion av bostäder samt besitta goda kunskaper inom plan - och byggnadsprocess samt detaljplaner. ROT - erfarenhet adderar glädje. Du har ett naturligt byggtekniskt intresse och goda kunskaper gällande bygglagstiftning samt miljö/kvalitetsfrågor. Goda datakunskaper, flytande svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Vi ser gärna att du som söker ser långsiktigt på ditt nästa steg i karriären. 

Stämmer tjänsten överens med dig och din profil? Sök idag! Tjänsten behöver tillsättas senast Q2 2019.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande CV samt personligt brev tas emot via vår hemsida. Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. Onehire - din rekryteringspartner

 

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2018-11-18