• Facebook
  • Social
  • Twitter

Anläggningsingenjör till konsultbolag i Göteborg

Vår kund 

Vår kund är ett konsultföretag som erbjuder expertis och projektledning inom bygg & anläggning (vid uppförande av fastigheter avseende boende och kommersiell aktivitet). Kunden arbetar i första hand med projekt- och byggledning av entreprenader inom anläggning och fastigheter. Kunden är delaktig ifrån projekteringsskedet som stöd fram till färdigställd produkt. Kunden utför även besiktningar av entreprenader och utför kontrolluppdrag. Företagets kunder återfinns inom den kommunala sektorn, bland större byggföretag därtill fastighetsbolag. Projektering är en process som innefattar att ta fram ritningar, skisser och andra handlingar (modeller) för en fastighet eller en anläggning där den färdiga produktionen är det givna målet. 

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår att besvara förfrågningsunderlag och tekniska beställningar, utvärdera anbud samt ansvara för genomförandet av projekten. Som projektledare kommer du att ansvara för att driva projekt av olika storlek och karaktär samt stötta verksamheten med teknisk konsultation och din erfarenhet av projektledning. Din roll handlar i stort om att planera, leda och styra projekt från början till slut. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv att du har senior erfarenhet av att hålla och driva byggmöten med olika entreprenörer. 

Din profil

Vi söker dig med bred erfarenhet från bygg & anläggning och en god förståelse för hela byggprocesser inom avseende uppförande av nya fastigheter och visar en ödmjuk förståelse och respekt för dess komplexitet och utmaningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från:

•Projekt- och byggledning

•Kvalitet- och kontrollansvar

•Projektrevision och granskning

•Fastighetsplanering

•Byggarbetsmiljösamordningm

Du som söker tjänsten måste slutfört en teknisk högskoleexamen inom bygg- och anläggning. Du har önskvärt ett par års arbetslivserfarenhet från ett byggföretag eller en arkitektbyrå alternativt som entreprenadingenjör på en byggarbetsplats. Kunskap om entreprenad juridik, projektledning och LOU är givetvis förutsättningar för att söka tjänsten.

Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Tjänsten behöver tillsättas Q1 2020.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida.Vi arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting.

Onehire AB- din rekryteringspartner.

 

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-10-16