• Facebook
  • Social
  • Twitter

Finanschef sökes till växande factoringbolag

Om vår kund

Vår kund erbjuder finansiella lösningar till företag genom företagslån, fakturaköp, inkasso och köp av förfallna fordringar. Vår kunds affärsidé är att med effektiv handläggning och korta beslutsvägar erbjuda våra kunder kreativa och kundanpassade finansiella lösningar. Vår kund är specialister inom inkasso, juridik, facturing och finansiering. Företagets kunder är företagare med fordringar mot andra företag. Företaget växer och har idag 12 anställda.

Du kommer att ansvara för uppföljning av kredithandläggarna och deras kreditprocesser i enlighet med kredituppdraget (och har nära kontakt med fakturagäldenär och rapporterar till kundansvarig säljare avseende fakturaprocess).

Dina arbetsuppgifter

Som Finanschef ingår du i ledningsgruppen som ska utveckla företaget samt har det övergripande ansvaret över företagets budget, prognos, redovisning, rapportering, bokslut, uppföljning, finansiering och factoring.Förutom att du ska ha övergripande kontroll förväntas du ha ett starkt driv att utveckla företaget, öka effektiviseringen och driva på utvecklingen.

Din profil

Du har civilekonom-examen och behärskar engelska i tal och skrift. Några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och bankerfarenhet är meriterande. Noggrannhet samt kommunikativ och analytisk förmåga är värdefulla karaktärsdrag. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete inom inkasso eller bank. Erfarenhet av administrativt arbete, kundservice samt projektarbete är meriterande.

Som person är du noggrann och analytisk. Du har en god affärsförståelse och är en motiverad och styrande medarbetare som vågar att ta egna beslut och hantera eget ansvar. Arbetet ställer också krav på att du är stresstålig och har förmåga att hantera ibland svåra kundrelationer.

Stämmer tjänsten överens med dig och din profil? Sök idag! Tjänsten behöver tillsättas senast Q2 2019.

Om Onehire

Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Onehire AB och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jacob Hjalmarson. Din ansökan innehållande ditt uppdaterade CV och ett personligt brev ber vi dig sända enbart genom vår hemsida. Onehire AB arbetar med rekrytering, uthyrning av konsulter, search och headhunting. 

Onehire - din rekryteringspartner.

 

Kontaktperson(er)

Jacob Hjalmarson
jacob.hjalmarson@onehire.se

Publiceringsdatum

2019-02-18