• Facebook
  • Social
  • Twitter

"Ni har verkligen blivit en viktig källa att arbeta med då ni med hästlängder slagit ALLA tidigare bolag, andra försök eller initiativ till att hitta bra kandidater. Med stolthet kan ni tillgodoräkna er över femton mycket kvalificerade medarbetare däribland Byggchef, Inköpschef, Projektledare Bygg, Projektutvecklare, Bostadssäljare och CFO. Grymt bra jobbat!"

VD Pertti Heina,
Göteborgs Egnahemsbolag AB, Framtidenkoncernen

"Vi på DirektOnline.se är väldigt nöjda med samarbetet Onehire inte ryggade inför trots getingboet av aktörer som slåss om det skrala utbudet av IT-proffsen i alla dess former. Vi rekommenderar varmt deras rekryteringstjänster som var av komplex och nischad teknisk karaktär och därmed personer som är hårt uppvaktade av alla inom industrin och svåra att etablera kontakt och skapa förtroende med. Webbutvecklare, Designer, Supporttekniker och Projektledare har vi er att tacka för".

VD Joakim Claesson,
Direktonline AB

"Vi är väldigt nöjda med utförda chefsrekryteringar från norr till söder däribland en utmaning i att med diskretion och finess attrahera en erfaren Regionchef i Stockholm och även mycket diskret hantera tillsättningen av Ansvarig för Bostadsbeståndet i Göteborg samt ett antal erfarna Förvaltare. Imponerande".

vice Förvaltningschef Martin Hag,
Fastighets AB Balder

Agerar föredömligt och som en Konsult per definition skall prestera och leverera. Köp det som konsulten kan bäst. Vi bygger. Det är vi bäst på. Onehire ger oss kompetensförsörjning av humankapital. Utan det kan vi inte bygga oavsett teknik och maskiner. Pehr-Olof "Pelle" Olofsson Regionchef Peab Bostad Väst

Det tog två månader från första mötet med Onehire - en varm dag i maj - där vi fritt formulerade fram tre tjänster vi såg som kritiska för vår organisations uppbyggnad och etablering. Utifrån en nulägesanalys till ett resolut genomförande rekryterades två chefer från branschen och en mycket kompetent säljare som Onehire med övertygelse sade tre ord. Lita på oss. Vi kan inte annat än gratulera det företag eller verksamhet som får möjligheten att skapa tillväxt genom Onehire. Tack! VD Peter Jonsson Neuffer Fenster Skandinavien AB   

"Onehire has been a great asset to our company with recruiting consultants for our business which involves engineers working in the automotive industry (Volvo Cars / Geely, AB Volvo and other industry giants such as Ericsson and Astra Zeneca "

CEO Klas Persson,
Sigma Technology Development

"Vi har tillsammans med Onehire lyckats att på kort tid rekrytera tre mycket erfarna Redovisningskonsulter till vårt nya flaggskepp i centrala Göteborg och vi har sällan sett ett sådant intensivt och samtidigt tålmodigt arbete genomföras trots stunder av besvikelser som när en kandidat med pennan i handen backade ur en till synes stängd rekrytering. Uthålligheten, uppriktighet i kommunikationen och stoltheten i att inte misslyckas - därtill tillfredställelsen av att lyckas slutföra uppdrag av denna karaktär inger stort förtroende som resulterat i nya rekryteringsuppdrag från oss som referenser till våra kunder"

VD Henrik Ahl

Good Economy AB    

"Nästan 10 rekryteringar av seniora platschefer och arbetsledare talar för sig självt! Imponerande!"

Ola Moberg,
v VD / ägare

"Onehire har varit till stor hjälp vid ett antal komplexa rekryteringar som gjorts under kort tid med bra resultat"

Thomas Lust,
MD YMT AB - Gothenburg Sweden